dimarts, 3 de gener del 2012

ÀFRICA? NO, BARCELONA!

Mireu les fotografies. No es tracta de cap país africà. No són els suburbis de París o Londistan. És la revolta de senegalesos a Sant Martí per la mort d'un compatriota seu en mans de gitanos. I és que quan alguns portem anys denunciant els riscos de la “diversitat” i la immigració descontrolada, no estem parlant de coses estrambòtiques (ni som racistes, com els histèrics de l'auto-odi anti-català volen fer creure...):





La crisi del deute (és a dir, que com a país debem diners a tercers, fet que ens converteix en subdits de la Xina, entre d'altres) està deixant els països europeus sense sobirania real.
Si els governs europeus ja es deixaven sotmetre fins ara a les grans corporacions, aquest 2012 començarem a veure (i notar) la submissió a d'altres països: és a dir, experimentarem el que és ser una colònia.
La immigració massiva i la pràctica absència de deportacions com a símptoma de la manca de capacitat d'actuació i de sobirania, davant dels països islàmics (Qatar, Àrabia Saudita, etc) amb els que tenim deutes contrets, els favoritismes davant dels comerços xinesos i els seus productes importats, etc. Evidències de debilitat. Tot pelgat  espurnes de decadència del que ens ve al damunt.

Tot plegat, contrasta amb les intencions dels xinesos, que han anunciat que NO permetran que la previsible immigració occidental els entri al país de forma descontrolada (ells que no en tenen ni l'1% d'immigració, malgrat un creixement econòmic del 9% que ja voldríem nosaltres):

http://www.20minutos.es/noticia/1263602/0/china/extranjeros/avalancha/

Benvinguts al declivi.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/01/03/mor-un-home-despres-de-rebre-un-tret-en-una-baralla-a-sant-marti/

1 comentari:

  1. Espanya en general i Catalunya en particular són mortes. La religiò islàmica, impulsata per els politics al nostro pays, està acabant amb tot la nostra cultura cristiana!

    A la meva ciutat, més del 30% dels habitants no va néixer aqui.

    (I'm sorry if I have made some mistakes. My level of Catalan is poor because I'm not Catalan).

    ResponElimina