diumenge, 8 de gener del 2012

UNA BOMBA QUE ES DIU SANT MARTÍ


Hi ha hagut culets apretats aquesta setmana amb la qüestió de l'assassinat racista per part de gitanos del noi senegalès al barri barceloní de Sant Martí. La casta política sap que hi ha a les diferents ciutats i pobles un autèntic polvorí...  per la seva irresponsabilitat.




Però més que posar de relleu aquesta evidència, el que ha estat una autèntica VERGONYA ha estat l'actuació dels hipòcrites de UCFR (Unitat contra el “feixisme i el racisme”, buff) i SOS CINISME.


Vergonya haurien de sentir tota aquesta gent que, per cert ara està assetjant el regidor de Guardiola de Berguedà, mentre que han passat de puntetes (cap comunicat, cap campanya, etc, és a dir, res de l'histèria habitual) sobre l'atac racista de Sant Martí.
Hiporesia perquè si algú fa un comentari políticament inocrrecte i és “blanc” i europeu/català, a la jugular, que això és gravíííssim... mentre que en el cas de la família gitana de Sant Martí estem parlant, poca broma, d'un assassinat. Quina doble moral aquests CÍNICS !!


Notícia al pamflet surrealista d'extrema esquerra “Llibertat.cat”:
http://www.llibertat.cat/2012/01/un-regidor-de-ciu-publica-missatges-racistes-16084
I sobre la “reacció popular” en contra del personatge:
http://www.llibertat.cat/2012/01/el-regidor-racista-de-guardiola-de-bergueda-16098


No seré jo qui defensi aquest regidor espanyolista, però la hipocresia és quelcom que m'indigna: mentre el primer s'ha limitat a fer unes piulades pel Twitter sobre el que ell considera que són privilegis que reben els immigrants (sobretot magrebins), en el cas del barri de Sant Martí, es tracta d'un assassinat. Mentre el primer ha rebut per part dels anti-catalans d'UCFR una campanya de persecusió i histèria “antifa”, en el segon ni un sol comunicat van fer.
Ja n'hi ha prou d'emmascarar l'auto-odi en la correcció de l'”anti-racisme”: L'ANTI-RACISME ÉS UNA EXCUSA PER A DESTRUIR EL NOSTRE POBLE. Lanti-racisme és odi anti-europeu.
Ja se sap que l'”anti-racisme” és odi contra els catalans i contra tot allò que soni a europeu. Perquè ja se sap que només els europeus podem ser racistes...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada