dimarts, 6 de març del 2012

PER UN 8 DE MARÇ REVOLUCIONARI !






                                             Estampa d'una ciutat catalana... ?


(Atenció, ironia a partir d'aquest moment)

Diverses organitzacions feministes i d'esquerra de tot tipus, s'han ajuntat avui a la ciutat vallesana de Terrassa per a dur a terme un acte de protesta conjunt.
Emmarcat en la celebració el proper dijous del 8 de Març, dia de la dona treballadora, aquests col·lectius s'han aplegat davant la mesquita del carrer Pearson per a protestar per les declaracions i adoctrinament masclista que hi predica l'imam.
Les esmentades organitzacions i col·lectius, han mostrat la seva indiganació envers el clergue, alhora que cridaven “fora l'Islam de la nostra ciutat, fora el Korà dels nostres ovaris”.
Diverses persones assistents a l'acte han confessat que "finalment ens ha caigut el VEL dels ulls, i veiem l'amenaça que suposa aquesta religió per al nostre futur". "El multi-culturalisme és la nostra mort com a poble", hi han afegit.
En un acte de coherència política i sense precedent, l'esquerra ha demostrat que no només s'oposa a certes actituds del cristianisme, sinó també al massa sovint idealitzat islam.
 
(En fi, uns fets que fan recordar les agressions de bandes d'immigrants a INGENUS i estúpids 'antifes' alemanys: 

 http://blog.balder.org/?p=1361
 
Més info:
http://www.324.cat/noticia/1630572/catalunya/Limam-de-Terrassa-es-nega-a-declarar-davant-dels-Mossos-dEsquadra#comentaris

http://www.ara.cat/societat/imam-Terrassa_0_658734244.html



1 comentari:

  1. Jo opín el següent: ni arabització d'Europa, ni occidentalització d'Aràbia.

    Jo pens que les nacions europees, especialment les occidentals, han de deixar de col·laborar amb el sionisme i el globalisme. Les ingerències occidentals al món àrab s'han d'aturar. I per descomptat, al mateix temps hem de recuperar Europa per als europeus.

    ResponElimina